HTML

Egymagyarnő

Minden témában szeretnék írni, ami " Egymagyarnő"-t érdekel,foglalkoztat. Lehet az politika vagy takarítási tanácsok.

Friss topikok

A magyar munkavállalók évente átlagosan 5 millió forintos juttatási csomagot (alapbér+juttatások) kapnak. Derül ki a Hay Group legfrissebb felméréséből.

Kérdezhetném, hogy kinél van ez a pénz, ha nem tudnám, hogy ez csak  statisztika. Ha ennyi a juttatásunk éves szinten, nem is tudom miért sírunk állandóan, hogy nem tudjuk fizetni a hiteleket, a közüzemi számlákat, a rezsiköltséget stb.

Ha fele ennyi lenne a fizetésem, akkor már gond nélkül tengetném az életemet. Csak egy baj van , aki meghatározza a munkavállalók fizetését, az soha nem élt - vagy már elfelejtette - minimálbérből. Az a lényeg, hogy nekik elég amit kapnak, a többi ember meg éljen ahogy tud . Ezek után ne lepődjenek meg, ha a fél ország külföldön szeretne munkát vállalni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://torpero.blog.hu/api/trackback/id/tr103438706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása